Industrijske-i-skladišne-građevine

Projektiramo i gradimo hale za različite namjene prema Vašim potrebama: ekonomične skladišne hale, arhitektonski zahtjevne proizvodne hale s uredskim prostorima i prostorima za zajednički boravak zaposlenika.

Odabir pravog materijala čini osnovu građevinskog pothvata, pri čemu će Vam pomoći naš iskusni i stručni tim. Nosivi sustavi mogu biti izvedeni u čeličnoj, drvenoj ili betonskoj izvedbi te u dobro usklađenim kombinacijama materijala, prilagođeni statičkim, ekonomskim i estetskim zahtjevima.

Zahvaljujući našem dugogodišnjem iskustvu u projektiranju i izvedbi, koncipiramo najbolje rješenje za svaku namjenu Vaše građevine, a pritom ispunjavamo sve zakonske i službene propise.

Vrste industrijskih i skladišnih građevina:

  • skladišne hale
  • proizvodne hale
  • sportske i rekreativne građevine
  • uredske i upravne zgrade

BIOENERGIJA

Dobro smo upoznati s obnovljivim izvorima energije. Možemo Vam ponuditi kompletnu uslugu – od projektiranja do izvedbe bioplinskih postrojenja;

Vrste bioenergetskih postrojenja:

  • Postrojenja za sušenje drvne sječke
  • Ogrjevne centrale
  • Suha fermentacija
  • Skladišta za biomasu

Izgradite vlastito postrojenje za dobivanje bioenergije, uz naše iskustvo i suradnju sa stručnim partnerima!

PROJEKTIRANJE INDUSTRIJSKIH I SKLADIŠNIH GRAĐEVINA

Naš stručni tim s dugogodišnjim iskustvom, sastavljen od arhitekta i inženjera građevine, rado će Vas podržati u projektiranju Vaše građevine te će, ovisno o njenoj namjeni, za Vas pronaći najisplativije rješenje. Pritom ćemo uvažiti sve tehničke i statičke uvjete i Vaše prijedloge o funkcionalnosti i izgledu građevine.Naš odjel za projektiranje će se pobrinuti oko izrade idejnog i/ili glavnog projekta, projekta statike te svih potrebnih instalacijskih projekata, a sve u svrhu ishođenja građevinske dozvole.

Potom ćemo rado, na obostrano zadovoljstvo, pristupiti i izvođenju projektiranih građevina.

Pri projektiranju usko surađujemo s priznatim stručnjacima – tehnolozima koji prate sve novine u području opremanja za tehničko-tehnološke procese.